Tullbodens Vattensportklubb hittar du i Tullboden vid färjeläget till Bohus Malmön på Sveriges västkust. Vi finns cirka 15 km sydväst om Smögen och knappt 130 km norr om Göteborg.

Vårt härliga klubbhus ligger 4 meter från havet och vi har både allrum, kök, bastu, omklädningsrum samt en härligt stor badtunna för härliga varma saltvattensbad.

Vår klubb är öppen för personer i alla åldrar som har någon form av intresse av att befinna sig i,på eller vid havet vid Tullboden. Som medlem hos oss har du tillgång till wakeboards, vattenskidor, kajaker, SUP-paddlar och ovanstående faciliteter.

Sommartid når du oss på telefonnummer i klubbhuset 0523-34466 men vintertid når du oss bäst på mail via vår sekreterare – mail info@tvsk.o.se

Faktureringsadress: TVSK C/O Aresund, Önnereds Bryggväg 92, 421 57 V Frölunda.